• Acasa
  • Aparat de aer conditionat Daikin Stylish

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish

Mai multe poze

Aparat de aer conditionat Daikin Stylish

Fii primul care evalueaza acest produs.

Design premiat


Inspirată de modelele anterioare, Daikin și Ururu Sarara, Stylish a câștigat Good Design Award pentru aspectul inovativ și capacitățile funcționale. De asemenea, premiul recunoaște capacitatea unității Stylish de a stabili noi standarde de confort și energie în industria HVAC-R. Recunoscut pentru designul inovator, telecomanda cu fir a câștigat premiul de design iF, unul dintre cele mai prestigioase și însemnate concursuri de design din lume.

Preturi de la

0,00 RON
Pretul include TVA

* campuri obligatorii

Preturi de la

0,00 RON
Pretul include TVA

Detalii

Controlează umiditatea

Confortul nu depinde numai de temperatura sau calitatea aerului interior, ci și de umiditate. Stylish utilizează câteva setări diferite pentru a regla automat ventilatorul și compresoarele pentru a crea echilibrul perfect între temperatura și umiditatea unei camere.

Aer proaspăt şi curat

Stylish furnizează cea mai bună calitate a aerului interior cu ajutorul tehnologiei Daikin Flash Streamer. Acest sistem elimină particulele, alergenii și mirosurile pentru a furniza un aer interior sănătos.

Temperatură stabilă a camerei

Stylish utilizează un senzor ochi în grilă, care detectează temperatura suprafeței unei camere pentru a crea un climat mai confortabil. După determinarea temperaturii curente a camerei, senzorul ochi din grilă distribuie aerul uniform în cameră înainte de a trece la un model al jetului de aer, care să direcționeze aerul cald sau rece în zonele în care este nevoie de acesta

Funcţionare silenţioasă

Stylish utilizează un ventilator nou conceput, care optimizează jetul de aer, pentru o eficiență energetică ridicată la niveluri scăzute ale zgomotului. Pentru a atinge o eficiență energetică ridicată, Daikin a dezvoltat un nou ventilator, care funcționează eficient în cadrul dimensiunilor compacte ale unității Stylish. Împreună, ventilatorul și schimbătorul de căldură ating performanța energetică superioară, dar funcționează la un nivel al zgomotului, unitatea fiind practic insesizabilă pentru ocupanți.

Detalii Tehnice

Cod produs FTXA-AW
Fisiere / Descarca

Spune parerea ta

You're reviewing: Aparat de aer conditionat Daikin Stylish